Klar til enhver vej-nød

Hos os får du hurtig og professionel assistance, hvis du skulle komme ud for en vej-nød. Vores dygtige teknikere er klar til at rykke ud døgnet rundt, alle ugens dage. De er specialister i at håndtere alt fra punkteringer og motorstop til uheld og andre uforudsete hændelser. Vi er altid inden for rækkevidde, så du kan få hjælp, så snart du har brug for det. Vores mål er at få dig hurtigt og sikkert tilbage på vejen igen.

Dæk-problemer? Vi får dig sikkert videre

Hvis du oplever problemer med dækkene, behøver du ikke at bekymre dig. Vores erfarne autohjælpsoperatører har den nødvendige ekspertise og udstyr til at få dig sikkert tilbage på vejen. Autohjælp til enhver situation – uanset om det er et punkteret dæk, et fladt batteri eller andre mekaniske problemer, står vi klar til at hjælpe dig. Vores tjeneste er tilgængelig 24/7, så du kan stole på, at vi er der for dig, når du har brug for os.

Løser motorstop, så du kommer hurtigt på vej

Hvis din bil pludselig går i stå, er det vigtigt at handle hurtigt og målrettet. Med et komplet nødkit i bilen kan du selv løse de fleste motorstop. Nødkittet indeholder alt, hvad du har brug for – fra startkabler til brændstofpumpe. Følg blot de trin-for-trin-instruktioner, så kommer du hurtigt videre på din vej. Og husk, at du altid kan ringe efter vejhjælp, hvis problemet er for komplekst at løse selv.

Starthjælp når batteriet er fladt

Hvis du står i den ubehagelige situation, at din bil ikke vil starte på grund af et fladt batteri, er der heldigvis hjælp at hente. Med starthjælp kan du få din bil i gang igen på få minutter. Sørg for at have et startkabler klar i bilen, så du altid er forberedt. Følg instruktionerne omhyggeligt, og vær forsigtig når du tilslutter kablerne, så du undgår at beskadige bilens elektriske system. Når bilen er startet, bør du køre en tur for at genoplade batteriet. Hvis problemet gentager sig, kan det være et tegn på, at batteriet skal udskiftes.

Nødbenzin, så du aldrig går tør

Hvis du skulle løbe tør for benzin, er det vigtigt at have en nødbeholder med ekstra brændstof i bilen. En lille dunk med 5 eller 10 liter nødbenzin kan gøre forskellen mellem at komme videre eller at blive stående. Husk at opbevare dunken på et sikkert sted i bilen, hvor den ikke kan vælte eller lække. Kontroller regelmæssigt, at dunken ikke er ved at løbe tør, og udskift brændstoffet, hvis det har stået for længe. Med en nødbeholder er du forberedt, hvis uheldet skulle være ude og du løber tør for benzin.

Åbner døre, når du har låst dig ude

Hvis du uheldigvis har låst dig ude af din bil, er der heldigvis hjælp at hente. Med et simpelt værktøj kan du åbne døren uden at beskadige den. Værktøjet kan bruges til at skubbe eller trække i gummilisten omkring døren, så du kan få adgang til at låse op. Det er en god idé at have et sådant værktøj liggende i bilen, så du altid er forberedt på uforudsete situationer. Husk dog, at du aldrig må beskadige din bil, når du forsøger at komme ind. Kontakt i stedet en professionel låsesmed, hvis du ikke selv kan få adgang.

Bugserer dig sikkert til nærmeste værksted

Hvis du får motorstop eller punktering, er det vigtigt at handle hurtigt og sikkert. Vores bugsertjeneste er altid klar til at hjælpe dig. Vores erfarne chauffører kommer hurtigt til stedet og bugserer din bil sikkert til nærmeste værksted, så du kan komme videre uden besvær. Du kan stole på, at din bil er i de bedste hænder, og at vi får dig trygt frem. Vores service er tilgængelig døgnet rundt, så du kan få hjælp, når du har brug for det.

Eksperter i at håndtere uheld og uheld

Når uheldet er ude, er det essentielt at have erfarne og kompetente folk, der kan håndtere situationen. Hos vores vej-eksperter finder du netop disse mennesker. Med årevis af erfaring i at håndtere alt fra mindre uheld til større trafikulykker, er de i stand til at reagere hurtigt og effektivt. De er trænet i at yde førstehjælp, sikre ulykkesstedet og samarbejde med andre myndigheder for at få trafikken hurtigst muligt tilbage i gang. Uanset om det drejer sig om en punktering, en brækket aksel eller et alvorligt sammenstød, kan du stole på, at vores eksperter vil gøre alt for at få dig sikkert videre på din vej.

Døgnåben service, så du altid kan få hjælp

Hos vores vejhjælpsservice er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Uanset om du står stille på motorvejen midt om natten eller har brug for assistance i en mindre by, kan du altid ringe til os og få den nødvendige hjælp. Vores erfarne teknikere er uddannet til at håndtere en bred vifte af problemer, fra punkterede dæk til motorstop. De er altid klar til at rykke ud og få dig hurtigt på vej igen. Med vores landsdækkende netværk af servicebiler kan vi nå frem til dig, uanset hvor du befinder dig. Du kan altid regne med, at vi er der for dig, når du har brug for os.

Konkurrencedygtige priser for din tryghed

Hos os får du konkurrencedygtige priser på vores udvalg af kvalitetsprodukter til din vej-nød. Vi tilbyder et bredt sortiment af hjælpemidler, der er designet til at give dig tryghed og sikkerhed, uanset hvilken situation du måtte havne i. Vores erfarne eksperter står klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning, der passer til dine behov og dit budget. Uanset om du har brug for et nødhjælpssæt, en refleksvest eller andet udstyr, kan du stole på, at vi tilbyder de mest attraktive priser på markedet.